DESEMBER MÅNED

 

Tenk at vi nå går inn i desember måned, tida går så fort frem mot jul.

Ett av våre mange ønsker for desember i MARITIPPEN BARNEHAGE er at vi vil forsøke vårt ytterste å gjøre denne tiden så rolig og koselig som mulig for barna, i en ellers travel hverdag.

Julen inneholder et gledesbudskap, og vi vil i løpet av desember gi barna innsikt i hvordan, og hvorfor vi feirer jul. Vi ønske videre å bruke ventetiden til å undre oss sammen med barna.

 

ADVENTSTUND

Vi vil ha adventstund med lys, kalender, sanger og julebøker. Stunden vil bli preget av ro, tid, samtale, undring, glede og forventninger i tråd med barnas alder.

Vi ønsker at barna skal føle fellesskap, vennskap og samhold.

Advent betyr å vente, og vi vil ha nedtelling og vente sammen på julehøytiden.

 

LUCIA DAGEN

Det blir luciatog, som i fjor. Datoen er onsdag 13.desember. Dette toget består av kor-barna (2012/2013 modellene)

Barna på Rød og -13 modellene på Regnbuen møter ferdig kledd (hvit skjorte/luciakjole/glitter til hode/mage) på Blå avdeling senest kl.8:00. Lys holder barnehagen.

Vi starter toget fra bhg, går bak brakkene, der vi ønsker dere skal stå, gjennom verkstedet med et lite sangstopp her.Toget går tilbake til barnehagen.

Feiringen videre blir avdelingsvis.Kommer det ekstremvær, utgår toget, og det blir tog innendørs og kun for hverandre. Håper på forståelse rundt dette.

Det blir eget arrangement for alle de andre barna avdelingsvis denne dagen😊

Info til disse kommer

Denne dagen er det fint om de spiser frokost hjemme!

 

JULEFORESTILLING

Vi er invitert til juleforestilling i regi av Solkollen barnehage. Gjennom sang, musikk og skuespill tas vi med på en reise gjennom juleevangeliet. Dette gjelder for barna som er 2012/2013 og 2014 modeller. 

Dato er tirsdag 5.desember kl:10.00(buss fra Maritippen 09.40 med retur 11.15). Forestillingen varer i ca 40 minutter, og etterfølges av gratis servering av kalkunpølser og drikke til alle.

 

 NISSEVANDRING

Også i år har vi valgt å ha nissevandring. Datoen for denne er torsdag 7.desember. Denne dagen kan barna få være nisser en hel dag.

Vi lager til en spennende vandring ute i barnehagen, og i nærområdet rundt oss.

Barna skal få opplevelser gjennom undring, spenning, sang, smaksopplevelser og så blir det nok noen juleoppgaver de må løse. Vi avslutter det hele med nissegrøt og saft utendørsJ.

Vi har sendt brev til nissen og håper selvsagt at han dukker opp!

 

JULEKONSERT

 Det blir julekonsert også i år!! Dato for årets konsertopplevelse i kantina til MHWirth blir torsdag 14.desember kl.15:00.

Vi øver med koret, og barn og voksne gleder seg til å synge julen innJ. Vi håper at mange av dere har mulighet til å komme og dele denne stemningsfulle ettermiddagen sammen med oss.

Koret består av de eldste barna(2012/2013 modellene)

VELKOMMEN SKAL DERE VÆREJ

 

 PRAKTISK INFORMASJON

Alle avdelinger blir slått sammen i romjulen.

Barnehagen ved sjøen er åpen, de andre avdelingene stenges. Minner om bindende påmelding på juleferielisten!

 

Åpningstid:

07.30 16.30

 

TAKK FOR ET FLOTT HALVÅR I BARNEHAGEN.

VI VIL MED DETTE OGSÅ

FÅ ØNSKE DERE ALLE EN RIKTIG GOD JUL 

OG ALT GODT I ÅRET SOM KOMMER. 

VARM HILSEN FRA 

PERSONALET I MARITIPPEN