RØD

Hei og hopp!

Nå er vi godt i gang inn i et nytt år. Vi har fått inntrykk av at barna har kost seg masse i juleferien, men også gledet seg til å være i barnehagen. Det er veldig hyggelig.

Nå etter nyttår har vi fokus på språkutvikling(noe vi har hele tiden, men litt ekstra nå) og da er det eventyr som står for tur.
Vi har vært innom flere allerede som Bukkene bruse, kjempen Rudolf, Pannekaken og nå holder vi på med skinnvotten. 
Det sistnevnte eventyret kommer barna til å få høre i forskjellige varianter og i slutten av februar har vi dette som tema til karneval. Det blir moro!

Ellers er svømmegruppa godt i gang. Gøy å se at de trives så godt i vannet og at de gleder seg til svømming.
Sist gang prøvde de seg uten armringer. Tøffinger! 

Så er vi så heldige at vi kan ha studenter sammen med oss på avdelingen. Matz og Christine er 2års-studenter som skal være med oss i 6 uker. De skal gjøre forskjellige oppgaver imens de er her som blant annet
lederuke og samlinger. Vi er veldig spente og gleder oss til å bli bedre kjent med de :-)

Hilsen alle oss på rød.

Nå er høsten her og oppstarten er over. Vi har hatt to fine måneder der vi har hatt fokus på vennskap, hva det er å ha/være en venn og vi har brukt god tid
på å bli trygge på hverandre. For de fleste er det kanskje litt rart å begynne på ny avdeling da alt er litt annerledes. Vi har derfor hatt gode samtaler rundt
dette for at hverdagen for hvert enkelt barn skal være litt lettere.

Vi har vært på fine turer i nærområdet og utforsket skogen. Insekter er et stort tema og vi undrer oss sammen over de rare krypene som fins rundt omkring.

Vi gleder oss til fortsettelsen med spennende samlinger, svømmekurs, turer, lekegrupper, språkgrupper og masse masse mer!

Hilsen alle oss på rød avdeling
Sidsel, Kate, Erik, Anette og John Henrik

Underkategorier