Det blir foreldremøte på Lilla torsdag 30.august kl 18.00-19.30.

 

Fotografen kommer til Maritippen for å ta gruppebilder onsdag 22 august kl 10.40. Husk å gå inn og registrere dere før den tid!

 

 

Nå har vi kommet godt igang på Lilla avdeling med ny gruppe. Halvparten gikk her i fjor og vi har fått tilskudd fra Gul, Bølgen og ei ny. Vi er tilsammen 17 barn- 14 jenter og 3 gutter. Barna har funnet seg godt tilrette og blitt bedre kjent med store og små, rutiner faller på plass  både i overgangsituasjoner, måltid, samling og soving. Lek og aktiviteter er vi også kommet godt igang med. Ei flott gruppe har vi fått. Barna er født i 15 og 16 og vi vil i enkelte aktiviteter dele gruppa i to etter årskull. Da kan vi lettere jobbe i mindre grupper og gi barna utfordringer på sitt nivå.

Realfag og språk er hovedtema i år. Realfag var også tema i fjor og vi bygger videre på noen av de samme tema/oppgaver samt utvider med nye interessante tema og forsøk. Her kommer det mer info etterhvert,

Språk og språkutvikling er viktig for alle barn for å kunne gjøre seg forstått og delta i det sosiale samspillet med andre. Språk er også et hovedtema i år og vi i personalet jobber ekstra med dette med TRAS og språkløyper for å kunne observere barna og hjelpe de videre i sin utvikling.

Er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med oss på avdelinga.

 

Hilsen Hanne (Ped.leder), Maria (barnehagelærer), Margrethe( Fagarbeider) og Annette (fagarbeider)

 

 

 

Barnehagen er full av magi, en plass med barneglede i,

et sted hvor det settes spor, i både liten kropp, og stor.

 

Det er voksne der som vil deg vel, og som gjerne blir med på et sprell,

som gir bort omsorg og er din venn, og får våte smellkyss igjen.

 

Og dette er ikke på langt nær alt, hvis en dag alt går på tverke galt,

så får du magisk kos og trøst, både sommer, vinter, vår og høst.

 

Vi gleder oss til å møte dere!

Hilsen Hanne, Maria, Margrethe og Annette

Da er vi inne i barnehagens siste måned før sommerferien starter. Vi vil være fleksible i planene våre denne måneden og ha fokus på barns medbestemmelse. Temaet vil derfor være etter barnas ønske. Været vil også spille en rolle for med fine dager blir brygga og båten brukt med bading og krabbefiske. Vi bruker ellers tiden på spontane turer og tar ting som det kommer. Vi nyter dagene ute i det fine været.

19. juni er det felles sommerfest for hele barnehagen fra 17.30-20.00.

Mer info kommer!

Underkategorier