REGNBUEN

Vi ønsker dere foreldre (uten søsken) velkommen til Høstfest på Regnbuen Tirsdag 31 Oktober  klokken 15.00 :) Vi gleder oss :)

VELKOMMEN 

I oktober vil vi fortsette å ha fokus på målenhetene lengde, tyngde og volum. I tillegg vil vi utføre forskjellige forsøk, og undre oss over hva som skjer i naturen etterhvert som vinteren nærmer seg.

Første del av November vil vi jobbe med ting til julemessa. 

Siste del begynner vi å forberede oss til advent og jul.

Vi gleder oss :)

Hei

- I uke 41 og 42 får vi to studenter fra UIA. Tredjeklasse studenter som har fordypning i utefag.

- Etter studitur til Larvik og PI parken er vi enda mer inspirert og engasjert i å jobbe med realfag på Regnbuen. I tillegg til forskjellige eksperimenter vil vi framover ha fokus på forskjellige måleenheter som: Rom, vekt og lengde.

- Vi har startet med engelsk og skrivedans.

- Mandag 25 September starter vi miljøgruppe med 2013 barn fra Regnbuen, Rød og Blå.

- Barna får trafikkopplæring

- Vi har vunnet restaurantbesøk på Egon på Sørlandssenterret, og dit reiser vi i begynnelsen av Oktober

- Hver uke trekker vi to barn som blir ordensbarn den uken. De hjelper med å lage mat, dekke bord og vaske. Det er stas og få det ansvaret.

- I jobben med sosial kompetanse bruker vi et produkt som heter: "Grønne tanker - glade barn" Vi snakker om hvordan vi håndterer forskjellige følelser, og hvorsdan vi er med andre

- Innenfor formingsfaget er vi nå begynt å jobbe med ting til julemessa..

Foreldre inviteres til høstfest og foreldremmøte i løpet av Oktober.

 

MVH: Oss på Regnbuen

 

Høstemåneden September er her og vi kjenner at høsten er på gang. Denne måneden starter vi opp forskerprosjektet vårt. Vi får besøk av "professor" PROMP som viser oss gøye forsøk og eksperimenter. Vi skal og gjøre egne forsøk og gå turer i natuiren og undre over forandringer som skjer der. Turene blir lengre for gruppen med de største barn enn for de yngre. Planen er å gå til Dvergsnestangen med de eldste og i skogen i nærheten med de yngste.

To bursdager skal feires og vennskapsfest blir det og denne måneden.

VELKOMMEN TIL OSS PÅ REGNBUEN

Vi håper alle har hatt en flott ferie! 

Vi på Regnbuen ser fram til et nytt og spennende barnehageår sammen med dere.

Den første tiden vil sosiale relasjoner være i fokus. Vi vil jobbe med å bli kjent med de nye her på Regnbuen, og vi vil ha snakke om hvordan vi skal være mot hverandre og hvilke regler som er viktige og hvorfor.

Vi ønsker et nært og godt samarbeid med dere foreldre, så hvis dere lurer på noe eller har spørsmål, ta kontakt med oss voksne på Regnbuen.

To bursdager skal også feires i August. HIPP HURRA

Vi gleder oss !

 

ELISABETH, HEGE, CATHARINA OG GRO